↑ Nazaj na Letovanje

Print this Stran

Razpis 1

Zainteresirane članice in člani pošljejo izpolnjeno prijavnico po elektronski pošti ali po navadni pošti na naslov agencije v razpisanem roku. Komisija sindikalnih interesnih dejavnosti bo obravnavala prispele prijavnice in obvestila članice in člane sindikata o svoji odločitvi glede odobritve počitniških kapacitet.  Vsi nezasedeni termini bodo po obravnavanju komisije vidni v zavihku proste kapacitete. Prijava na le-te pa poteka sproti po pravilu prvega.

OBRAZEC ADMINISTRATIVNE PREPOVEDI za Razpis 1 (PDF)   (DOC)

V primeru obročnega plačevanja zneska najema počitniške kapacitete z odtegljaji od plače morajo zainteresirane članice/ člani ob prijavi ali najkasneje ob odobritvi termina izpolniti in poslati tudi lastnoročno podpisan obrazec administrativne prepovedi.

*Opomba:

  • Obrazec v Word (DOC)  obliki lahko neposredno izpolnite, nato natisnete ali pošljete kot priponko po e-pošti (ne pozabite izpolnjeno administrativno prepoved lastnoročno podpisati).
  • Obrazec v PDF  obliki si je možno ogledati, natisniti in ga nato ročno izpolniti ter poslati s pisemsko pošto.

PRIJAVA:

–       po elektronski pošti na naslov: letovanje@sindikat-zsvs.si

ali

–       po navadni pošti na naslov agencije:

RONJA, zavod za turizem, kulturo in marketing
Šaleška 19/a,
3320 Velenje
Kontakt za letovanja: vsak delovnik med 10. in 14. uro na tel. 041 956 956 (ga. Vanja).

Permanent link to this article: https://beta.sindikat-zsvs.si/wpfolder/letovanja-in-rekreacija/letovanje/razpis-1/

Dajla (Istra)

Dajla, mirno letoviško mestece, je z leti postalo privlačno letovišče turistov od katerih se mnogi redno vračajo. Čeprav postaja vedno bolj zaželena letoviška destinacija, je Dajla ohranila svoj šarm mirnega obmorskega mesteca, ki se mu je težko upreti. Gre za tisto prepoznavno, skorajda intimno vzdušje, ki je tako značilno za mala sredozemska mesta.   APP …

Ogled strani »

Moravske Toplice

Apartma se nahaja v bloku v II. nadstropju apartmajske hiše na Delavski 12, Moravske toplice (v bližini Term Vivat). Od bazenskega kompleksa Term 3000 je oddaljen 150 m.

Ogled strani »

Terme ČATEŽ

Apartmaja se nahajata v apartmajskem naselju 100m od bazenskega kompleksa letno – zimske riviere. Površina posameznega apartmaja je 47m2. V pritličju se nahaja bivalni del s kuhinjo, kjer je tudi SAT-TV sprejemnik. Iz bivalnega dela je prehod na teraso, kjer lahko koristite zunanji žar. Spalni del se nahaja nadstropje višje, kjer sta dve spalnici z dvema in tremi ležišči.

Ogled strani »

Terme PTUJ

Ptuj, apartmajsko naselje Term Ptuj – vila Sava. Terme Ptuj ležijo v bližini starega mestnega jedra v Ptuju, ki ponuja ogled obilo kulturno zgodovinskih objektov.

Ogled strani »

Terme ZREČE

Terme Zreče so sodobno zdraviliško središče. V zimski sezoni se Terme Zreče dopolnjujejo s smučišči na Rogli, poleti pa s čudovitimi gozdnimi pohodnimi in kolesarskimi potmi po zreškem Pohorju.

Ogled strani »

Zambratija

Apartma Zambratija (2+2+1) se nahaja v pritličju stanovanjskega bloka v Zambratiji. Blok se nahaja ob cesti iz smeri Portorož-Savudrija-cca. 2 km pred Umagom. Od morja je oddaljen cca. 200m.

Ogled strani »

Rogla – Macesen

Smučišče Rogla je eno pomembnejših zimskošportnih središč v Sloveniji. Spada med večja slovenska smučišča, nudi pa tudi drugo športno infrastrukturo. Na urejenih smučiščih, pokritih z naravnim in tehničnim snegom je zagotovljenih najmanj sto dni smučarskih in deskarskih užitkov, od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Pa ne le dni, tudi večerov, daj vas od četrtka do …

Ogled strani »