«

»

Print this Prispevek

Zahvala sindikatu ZSVS

 

Zobotehniki in zobne asistentke se v skupnem imenu zahvaljujemo Sindikatu zdravstva in socialnega varstva Slovenije za hitro, učinkovito in nesebično pomoč pri reševanju in ohranjanju naših delovnih mest v ZD-Ljubljana.

S prehodom zobozdravnikov ZDL med koncesionarje bi takorekoč večina končala brez zaposlitev. Prisiljeni in brez naše volje bi končali na neizprosnem trgu dela kot s.p.eji, ali kot podizvajalci.

Četudi sta direktor ZDL g. Dolšak in g. župan Jankovič zatrjevala, da bi lahko probleme rešili sami med sabo, ste nam samo VI stali ob strani in nam omogočili enakopravno obravnavo med vsemi kadri v zobozdravstvu ZDL.

Vsi smo mnenja, če se ne bi zbrali v četrtek 8.9. v sejni sobi ZDL v tako velikem številu, verjetno danes ne bi z olajšanjem odšli na naša delovna mesta.

Seveda ostajajo grenki priokusi, toda če vsi držimo skupaj lahko v bodoče podobne primere pohlepa posameznikov po javnih pridobitvah družbe preprečimo.

Hvala naši Poloni za ažurnost, predsedniku Zvonku, generalni sekretarki Dragici, pravni službi sindikata in ostalim, ki ste nam stali ob strani.

 

Zobotehniki in zobne asistentke zaposleni v ZD Ljubljana .

 

Ljubljana, 13.09. 2016

Permanent link to this article: https://beta.sindikat-zsvs.si/wpfolder/2016/zahvala-sindikatu-szsvs/